Contacta amb nosaltres

Fes-nos la teva consulta. Contacta i farem tot el possible per resoldre els teus dubtes i fer-te els corresponents aclariments.

Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 - RGPD) Responsable del tractament: SERNFRAN CERDANYA, SL Finalitat: Oferir i gestionar els nostres serveis d'empresa. Drets: Pot exercir els drets previstos als articles 15 a 22 del RGPD, que es recullen a la nostra política de privacitat.

Dades de contacte

Treballem perquè res t'aturi

Deixa en les nostres mans si tens un problema de claveguram, si necessites contractar la neteja de la teva empresa o negoci. Recicla amb nosaltres.
Confia en el nostre servei de taxi a la Cerdanya.

Contacta amb nosaltres. Més de 30 anys d'experiència de servei ens avalen.

L’empresa Sernfran Cerdanya fou creada el 1989 per la família Rodríguez Sirvent. Els primers serveis que va oferir van ser el servei de taxi i el de recollida d’escombraries. 

Aviat el servei d’escombraries va evolucionar cap al sector de reciclatge i Sernfran va ser pionera a la Cerdanya implantant la recollida selectiva amb els seus propis contenidors repartits per la via pública, abans que qualsevol entitat pública de la comarca.

Al mateix temps es va ampliar l’oferta de l’empresa amb el servei de neteja i les autoritzacions de transport i gestió de residus.